divendres, 13 de setembre del 2013

LES MEVES DIVES


Carmen Hernandez, soprano i Rosa Maria Ysas; han actuat al "Gran Teatre del Liceu" en papers molt importants, moltes vegades protagonistes. Juntes han cantat per escenaris d'arreu d'Europa i tota Espanya- en versió representada o concert- l'Òpera "La vida breve" de Manuel de Falla. També han actuat com protagonistes a diferents llocs d'Amèrica. Amb, Elena Fuster com a pianista, han compartit varis concerts, entre ells a "Associació del personal de La Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona" a la secció de CONFERÈNCIES I MÚSICA. Un d'ells, encara amb el curset, "Parlem de Música,11 de abril 2007. 3 de Desembre, 2008, 1 Desembre, 2010, 27 Gener 2010...
Juntes hem actuat moltes vegades, tantes, que me sento una mes d'elles, amb humor i sense. Que treballant i assajant,tot pot pesar, perquè treballem a tope. A "Fem Musica"com a mínim ens fan dos recitals. Un per les festes de Nadal i per fi de curs. Val la pena sentir-lis "El duo dels Gats de Rosini. Vem acabar el curs "Fem música" del 18 de juny del  2013, amb l'Adeu Clavell Morenet-J. Dotras Vila, Cançó Amorosa de Montsalvatje, Santa Maria de Mascagni, Der Neugierige de Schubert, O mio babino caro de Puccini, Voce di dona de Ponchielli, Ave Maria de Cesar Franc... Acabant amb grans aplaudiments.


dimecres, 11 de setembre del 2013

TANGOS CURS 2012-2013

Marcelo Laugelli, Tenor,Pintor Arquitecto, nos ofreció, un magnífico recital de tangos,acompañado al piano por, Elena Fuster. ¡¡17¡¡ obras cada una ,con una bonita explicación. Un duo con muchas horas de trabajo. El no se cansaba nunca ( yo sí ) Los asistentes pudieron disfrutar, durante dos horas, de: Nada, Cambalache, Sin Piel, Ser, Siga el Corso, Por una Cabeza, Sur, El dia que me quieras, Naranjo en Flor, Volver, Uno, Cuesta Abajo, Muchacho, Malena, El último café, Cuando tú no estás y para terminar, cantamos todos, Adios Muchachos,como despedida, terminando con un sonoro aplauso, Gracias y esperamos repetirlo, de nuevo, este curso que viene.