dimarts, 7 de gener del 2014

DIA 18 DESEMBRE "GRUP ARIADNA"

Tots els participants del curset "Fem Música" vam assistir a un concert molt especial a l'Església de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa "GRUP ARIADNA" dirigit per la super pedagoga musical, Rosa Maria Edo.
Aquest grup està dedicat a aquests nois i noies que tenen problemes, sindromes... etc. que tenen una educació gràcies a les persones amb tanta devoció i dedicació com aquesta senyora Rosa Maria Edo, que té un currículum molt extens. Mestra, pedagoga, musicologa i moltes hores de treball. Aquest dia també vam cantar Nadales tots junts acompanyant jo mateixa amb un piano elèctric de la Parròquia i "Ave Maria" de Schubert per celebrar l'aniversari d'una Sra que feia 80 anys.


També hi va haver refrigeri i una copeta de cava per desitjar ¡Bon Nadal¡ a tots.

dissabte, 4 de gener del 2014

"PESSEBRE" DIA 11 DESEMBRE 2013

PATCH WORK, és un art de passamaneria que a l'Agrupació quasi totes les Sres s'hi apunten. Coixins, bosses, manteleries, cobrellits, stors... Està dirigit amb molta cura per a la professora Sra. Guillermina Tomás, una artista. Estava tot exposat a la sala del "Pessebre". La Cova amb el seu Naixement tenia un lloc preferent el mig de totes aquestes maravelles. Les taules molt ben preparades plenes de viandes, però abans haviem d'adorar El Nen Jesús. La nostra directora Montse Ventura va fer la presentació de la manera més bonique, va recitar una poesia i després va donar la paraula als qui tenien preparada alguna cosa, poemes, comentaris...etc. El Sr. Buissant també va recitar una poesia molt bonica. Les Nadales tampoc van faltar, acabant amb El Cant dels Ocells. Després la copeta de cava per felicitar el NADAL.