dissabte, 20 de desembre del 2014

PRESENTACIÓ DEL "PESSEBRE A L'AGRUPACIÓ.

El dia 17 de desembre, la nostra presidenta Montse Ventura dirigia. Els socis estaven per totes parts, estava pleníssim. Després de totes les explicacions de Montse i havent preparat les viandes per després, me van demanar que cantéssim nadales amb el nou piano, tots es van apuntar i va anar tan bé que semblava una Coral. També havíem preparat "Paraules d'amor" de Joan Manuel Serrat, maquísima i al piano vaig tocar "El Cant dels Ocells" Sempre dirigits per Montse, els socis tenien preparada una poesia o un vers o una anecdota... Entre ells el Sr.Antoni Buisan, El Sr. Dieguez (Gran Rapsoda) i moltes senyores, socis i sòcies. Tot va quedar molt bonic. Aquest dia no podien faltar les senyores de "Patch Work" amb el seu art de fer tapisos cobertors, stors i altres meravelles dirigit per Guillermina. Son tan decoratius que m'agradaria tenir-ne un per possar a sobre del piano per fer bonic. Va esser una tarda molt amena i divertida. BON NADAL!

divendres, 19 de desembre del 2014

MISSA A L'ESGLESIA DEL PI. 10 DESEMBRE 2014

Com cada any l'Agrupació fa celebrar una Missa per tots els socis i familiars que ens han deixat. Es va celebrar al altar major. L'Esglesia es molt maca i te una sonoritat exquisita. Mossen Josep Bigorda un saserdot en tota la humanitat del mon va esser el celebrant arropat pel nostre Diaca Ferrán Single tambè entic soci de l'Agrupació. Rosa Maria Ysàs mezzo soprano i Elena Fuster a Lórgue vam cantar un programe adient a la celebració. Una setmana avans vam enar essejar.L'orgue digne de un Museu, sonava molt be pero les mans havien de provar-lo i la cantant acostumarse a l'acústica.Programe: Entrada Caro mio ben de Giordani, Ofertori, Ave Verum  de Mozart, Comunió Ave María de Schubert, Final Panis Angelicus de Cesar Franc. Quant el Celebrant ens va beneir per acabar la Missa, nos-altres encara vem seguir amb la música cantant L'Angel de la son de J. Lamota de Grignon i El Cant dels ocells Pop. Catalana. Per acabar Alvaro Honrubia exelent baríton va dirigir tres Nadales que van cantar tots junts, Fum Fum Fum, El Noi de la Mara i la preciosa nadala Santa Nit. Va quedar tot molt maco i la gent estava emocionada.    M'agradaria donar les gracies el Sacrista Pascual que ens deixava les claus de l'orgue, tot un caballer i el seu company Wilson. També m'agrada dir que m ho vaig passar molt bé. GRACIES.

dimarts, 16 de desembre del 2014

7è. CURSET " FEM MÚSICA" QUARTET "IN NOBIS" 5a. SESSIÓ.


Dimarts dia 9 de desembre del 2014 el curset "FEM MÚSICA" va ésser el motiu d'un gran concert interpretat pel gran Quartet "IN NOBIS" que vol dir "Amb Nosaltres". Els components del Quartet: Juli Cesar Diaz (director)-Violí, Pedro Zacarías- Violí, Ferran Vilanova- Viola i Barbara Valentí- Violoncel. Tots amb una gran maestria van interpretar aquest programa tan difícil com maquíssim del que vam gaudir plenament: LA GÈNESIS DEL QUARTET. D'Alessandro Scarlatti (1660-1725), Sonata a quattro del Concerto Grosso No.  3. De Franz Xaver Richter (1709-1789), Quartet Op. 5 No.2. De Josep Haydn (1732-1809), Quartet Op. 54. No. 1. Els aplaudiments van fer que repetissin l'últim temps d'aquesta preciosa obra de Haydn. Aquest concert va ésser a la tarda. Començava a les 6:30 pero a les 5 ja arribava públic, encara que esperaven una mica abans d'entrar. La sala es va omplir i ja no quedava ni una cadira, pero Montse Ventura i Antoni Buissan portaven totes les que podien perque tots poguessin estar sentàts. Va esser una tarda encantadora, la música tan ben interpretada, tan bonica i l'ambient,exquissit es per recordar sempre.
Teniem preperada la taula amb torrons pastes i Cava, per celebrar tots junts que el NADAL ja el teniem aquí i aviat seria l'any que ve. No va feltar al.legria ni el bon humor i juntament amb els directius de l'Agrupació les ampolles  de cava no paravem de desteparne i brindar amb moltes ganes. Esperem que "IN NOBIS" torni aviat per gaudir de la seva bona música. Moltes gracies.
GRACIES i ¡BON NADAL¡