dissabte, 30 de maig del 2015

MARTA SOLSONA A "FEM MÚSICA"



Dimecres 27 de maig: A les 6h. hi havia un altre concert líric a l'Agrupació.  La Sra. Marta Solsona (una gran escultora) va ésser la directora de la vetllada, reunint moltes encantadores Sras al concert de cant. El concert del  14 d'abril i li va agradar tant que ens va demanar que cantéssim per ella i les seves companyes de Magisteri. Carme Hernandez, soprano i Rosa Maria Ysas mezzosoprano i jo vam preparar un programa; Adéu Clavell Morenet- J. Dotras Vila Àngel de la son- Apel·les Mestres, El Tralala i el punteado - E. Granados, Der Neugirige - Scubert, Donde Lieta usci (La Bohéme) - Puccini, T'estimo - Grieg, Adriana Lecouvrer - Cilea, Va¡ Laisse couler mes larmes- Werther, Visi d'arte (Tosca) - Puccini, Voce di donna (La Gioconda) - Ponchielli.
Per acabar vam escollir dos duos; Ave Maria - Cesar Franc i Els Gats - Rossini i després de tants aplaudiments el duo Ave Maria - Schubert.
La Sra. Solsona ens va regalar uns rams de flors i una figura maquíssima esculpida per ella que me va emocionar i ens va oferir unes exquisites pastes regades amb un cava boníssim.
Totes les senyores super encantadores no paraven de felicitar-nos i vam parlar molta estona amb elles.
Va ésser una tarda entranyable.
Moltes Gràcies a totes i a tu Marta tambe moltíssimes GRÀCIES!! 

I una abraçada ben forta.

7è. CURSET "FEM MÚSICA" 15a. SESSIÓ.



Dimarts 26 de maig: A "FEM MÚSICA" no actuava "Ludovico-Monk" però va venir una cantant de Rock, Jazz, Latin-Jazz, salsa, Blues etc... i el més bonic, les seves composicions que vam gaudir plenament de escoltar-les amb una simpatia i un temperament exquisit, Nuria Almazan Gonzalez. Una veu molt bonica molt ben acompanyada pel nostre pianista Jeroni Pagan que només amb xifrats les seves mans no paraven de frassejar fent les delícies dels qui l'escoltàvem. Formaren un un duo amb molta marxa i molt de tot. No van faltar aplaudiments i ells van ser molt generosos seguin cantant més cançons, sempre tan boniques.

Moltes gràcies a tots dos i esperem que torneu el curs que ve amb més programa. 

GRÀCIES.

dissabte, 16 de maig del 2015

7è. CURSET "FEM MÚSICA" 14a. SESSIÓ.


Dimarts 12 de maig 2015  Concert de piano a 4 mans. 
AGRUPACIÓ D'EMPLEATS JUBILATS I PENSIONISTES DE "LA CAIXA".
Interprets: Carme Rius i Victòria Salabarnada. 

Un programa de molt nivell molt difícil i maquíssim. Sonata Op. 3 núm. 1 K. 381 de Mozart, Quatre poloneses D. 599 Op.75 de Schubert, Dues danses eslaves Op. 46 núm. 1 i Op. 72 núm. 2 de Dvorak, Suvenir- Pas de Deux de Samuel Barber, Toreador et Andalouse de Antoine Rubistein.
Carme i Victòria, Victòria i Carme. Un Concert (com Déu mana)  amb una tècnica pianística exepcional carregada de virtuosisme que va encantar a tots els que estàvem escoltant.
El piano de cua sonava  tan bé que se sentia per totes bandes.
Victòria i Carme són unes persones molt senzilles, encara que jo sé que tenen un currículum molt extens. Són unes grans pianistes. Els aplaudiments no van faltar i en tota l'il·lusió del món les vaig catalogar com "Les Meves Virtuoses".

MOLTES GRÀCIES.