diumenge, 6 de desembre del 2015

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 4a. SESSIÓ.

Dia 1 de desembre de 2015, Petit Concert de piano a quatre mans:
Carme Rius i Victoria Salabarnada, Victoria i Carme, Carme i Victoria.
El programa molt ben aconseguit i molt bonic, com tot el que fan. La música omplia tot el local de L'Agrupació amb força i una gran satisfacció entrava a dins de tots, un per un.
Començaren amb: Sonata op. 18 - J. C. Bach, Tres Poloneses - Schubert, Sonata Op. 3 No. 1 K. 381 - Mozart, Souvenirs - Samuel Barber, Toreador et Andalouse - Anton Rubistein i tot un ramell de peces de JAZZ delicioses, que feien ballera; Clowny, Swinging tale, Gosp elsie, Funny Mood - de Annick Chartreux.
Va acabar amb aplaudiments i com sempre generosament seguien tocant fins acabar el temps que teníem.
Moltes gràcies. GRÀCIES a Carme i Victoria i GRÀCIES a tots.

divendres, 4 de desembre del 2015

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 3a. SESSIÓ.




L'AGRUPACIÓ: "Associació de jubilats, pensionistes i exempleats, del grup La Caixa" Dia 24 de novembre de 2015, un concert de Música de Cambra, per les nostres estimades artistes, Lupe Golobardes, Violi, Victoria Salabernada, piano i María Sistach Violoncel, amb el "TRIO LUVICMA". Un programa molt bonic que ens va fer gaudir de la bona música. 
Trio, J. Cristian Bach, Humoreske- A. Dvorák Musette- Haendel, Dansa noruega nº 2 - Grieg- Trio I in G Major- W. A, Mozart, Edelweiss - R. Rodgers, Chant sans Paroles- Txaikovski, Melodie- A. Rubistein i Sant Martí del Canigó - Pau Casals. Com sempre, va ésser molt i molt maco.
Vam disfrutar moltíssim i encara en demanàvem més, i elles que són esplèndides no es van fer pregar i ens en van regalar més.  MOZART i tot el que volíem.  La seva sencillesa ens emociona i ens fa sentir molt satisfets de tenirles amb nosaltres. MOLTES GRÀCIES!!!