dimecres, 27 de gener del 2016

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 8a. SESSIÓ.


Dimarts 26 de gener de 2016 a l'AGRUPACIÓ molts havien anat d'excursió amb el Sr. Buisant, nosaltres ja estàvem avisats i sabíem que tindríem poc públic però vam decidir seguir amb els nostres horaris i vam improvitzar un petit concert de piano, fent una explicació de les obres.

A poc a poc va anar entrant gent a la sala. Vam acabar sent més dels que esperàvem. Es pot dir que era una conferència musical que va estar molt bé. Nomes parlant de J. S. Bach, ja hi vam estar estona perquè com totom sap, va ésser un gran compositor barroc, molt prolífic. 

L'Àlbum de Ana Magdalena va ésser un encert per interpretar al piano. 
Minuet nº 2, 3 i 4, Marxa nº 11, Polonesa nº 14, Mussete nº 15 i Polonesa nº 19. Dels petits Preludis de J. S. Bach, el nº 8 i 10 i també, Preludi en mi menor.
Després d'aquest gran Mestre vam escollir coses més alegres com; Close Cover de Claude Snaider, "Bambols" un tango mallorquí de la sarsuela "Ai Joaquín" de Toni Servera, "La oración de una Virgen" de Tekla Badarzewsca, "Pizzicato Polka" de J. Strauss.

Un programa molt bo d'entendre que va ésser molt ben acollit amb aplaudiments i preguntes contestades.

dissabte, 23 de gener del 2016

8è. CURSET "FEM MUSICA" 7a. SESSIÓ.


Dia 12 de gener de 2016.
Vam fer un Taller Musical, a càrrec d'Hermínia Carbó.
Aquesta vegada parlava de la dansa fent una explicació molt ben aconseguida i després interpretava al piano cada una de les dances.
La gent li feia preguntes i ella les contestava totes. També en va ballar una en molta soltura. Moltes gràcies Herminia per haver vingut a l'Agrupació. 

GRÀCIES.

divendres, 8 de gener del 2016

8è. CURSET " FEM MÚSICA" 6a SESSIÓ.

El 23 de desembre de 2015, "FEM MÚSICA" es va reunir amb Montse Ventura que portava la presentació del Pessebre. Aquest dia va ésser molt especial i ens vam reunir moltíssims socis de tot Catalunya.
MONTSE, la nostra presidenta, va conduir l'acta amb la personalitat que la caracteritza començant amb unes paraules molt ben trobades i donant la benvinguda a tots. No podien faltar les Sres. de "PATCH WORK" presentant els seus treballs, tapissos, mantells, estors  i moltes coses més amb molta gràcia, dirigides per l'encantadora Sra. Guillermina.
També es feia entrega  d'un regal als socis més antics com Ma. Mercè Riera, Joaquim Carbó...
Àlex Honrubia de només 16 anys va cantar Que tinguem sort de Lluís Llach acompanyat al piano per Elena Fuster. La cançó estava dedicada a la nostra MONTSE perquè sabiem que per ella és molt important. Àlex la va bordar amb una veu de tenor maquíssima.
La Sra------ va interpretar al piano SANTA LUCIA i TRISTESA D'AMOR de Chopin, tots vam cantar Nadales i les meves dives C. Hernandez Soprano i Rosa M. Ysas Mezzo i jo, piano vam acabar l'acte cantant GRANADOS, GRIEG, EL CANT DELS OCELLS, ROSSINI....
Les taules estaven preparades amb tot un assortit de viandes, begudes i cava per brindar pel NADAL i un bon començament d'any.

Us desitgem a tots molt bon any 2016.
FELICITATS!!!

divendres, 1 de gener del 2016

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 5a. SESSIÓ.

15 de desembre de 2015: Ja s'acosta NADAL i com cada any l'Agrupació prepara una MISSA per a tots els socis que ens han deixat. El nostre president Jaume Torrents va decidir que la CRIPTA de la Sagrada Família seria un lloc molt bonic i va anar a parlar amb el Sr. Rector Mn. Lluís Bonet, un Sr. d'una gran personalitat i humanitat. Jo també com a organista hi vaig anar per preparar com volia els cants i tot seguit, junt amb Rosa Ma. Ysas, cantant, vam anar tres vegades en quinze dies a provar l'orgue i la sonoritat de l'Església.
La celebració va ésser molt bonica, hi havia molta gent, estava ple de gom a gom. Mn. Lluís va cautivar i l'Ofertori segur que va arribar a tots.
Per cantar vam escollir: Entrada, Largo de HAENDEL, Ofertori, Ave Verum de MOZART, Comunió, Ave Maria de SCHUBERT, Final de la Missa Raïms i Espigues del Mestre NICOLAU. Després de la Benedicció encara vam seguir cantant, l'Àngel de la son, de J. LAMOTE DE GRIGNON, El Cant dels Ocells, Popular Catalana i tres NADALES dirigides pel nostre baríton, Alvaro Honrubia que amb la seva veu, junt a la de la mezzo, Rosa Ma. Ysas i tots els que assistien a la celebració va quedar tot  tan bonic com irrepetible.