diumenge, 28 de febrer del 2016

A "FEM MÚSICA" UNIVERS ÀGATHA, AUTISME.


8e. Curset "FEM MÚSICA11na. SESSIÓ:
A "FEM MÚSICA" 11a. sessió. Dimarts dia 8, un esdeveniment poètic musical solidari dirigit per Gabriel M. Perez i Fuster. Amb els poetes i rapsodes, Antonia Pilar Villaescusa, Júlia Badal, Eduard Miró, Joan Verdaguer i Gabriel M. Perez. Com artista invitat el cantautor acompanyat per la guitarra de Jordi Gomara, que ens va deleitar amb les seves cançon i la seva simpatia.
També una petita participació per Elena Fuster, amb Granada d'Albéniz i El petit negre de Debussy.
Gabriel va dirigir amb maestria, va presentar i va recitar amb molta emoció i ens va encantar a tots. Tots els rapsodes magnífics. Una tarda molt bonica tot pensant amb Univers Àgatha AUTISME Gabriel fa una gran tasca per aquesta associació, no para d'escriure per ajudar per aquesta bona causa i aconsegueix molts resultats. El van entrevistar a "Els Matins de Ràdio 4". Donava gust escoltar-lo, la seva veu i com contestava a les preguntes que els locutors li feien (guardo la gravació) i no és la primera vegada que surt a la ràdio.
Volia donar les gracies els directius de L'Agrupació, especialment  a Montse Ventura, Jaume Torrents i Antoni Buissant per l 'acolliment que li van fer a Gabriel i "Univers Àgatha", i MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


dimecres, 17 de febrer del 2016

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 10a. SESSIÓ.

Dimarts dia 23 de febrer a "FEM MÚSICA" vam tindre el plaer d'escoltar, com cada any el Dr. Pedro Caride, cirurgià i cantant de cançons i boleros, que amb la seva veu i la seva simpatia ens va captivar a tots fent un programa tan bonic com llarg, ja que no es cansava per molt que li demanéssim. El recital es va dividir en dues parts. La primera acompanyat de piano per Elena Fuster i la segona acompanyant-se a la guitarra.
PROGRAMA: primera part; Cuando vuelva a tu lado- M. Grever, Siempre en mi corazón - E. Lecuona, Solamente una vez - A. Lara, Acercate más - O. Farrés, Contigo en la distancia - C. Portillo, Abrazamé asi, M. Clavell, Porque tú me acostumbraste - F. Dominguez, María Dolores - F. García.
Aqui vam deixar descansar el cantant, per entonar tots junts "La Paloma" al piano (Carme Rius), que va quedar força bé.
segona part;  seguidament el nostre invitat va agafar la guitarra i va cantar tot seguit fins que es va acabar l'hora Clavelitos, Adelita, Ojos negros, El Reloj, La casita de papel, ranxeres, cançons i boleros....
Moltes gràcies Pedro, per haver vingut i per fer-nos passar una vetllada tan bonica.
GRÀCIES! i tambe a tots "GRACIAS POR VENIIIIIR"...
.


.

dissabte, 13 de febrer del 2016

8è. CURSET " FEM MÚSICA" 9a. SESSIÓ.


6 de febrer del 2016. 

CONCERT EXTRAORDINARI 

Quartet "IN NOBIS", pels grans mestres, Pedro Zacarias, Violí, Ferran Vilanova, Viola Barbara Valenti, Violoncel, dirigits per Juli Cesar Diaz, Violí.
Un PROGRAMA  maquíssim, inolvidable com; G. PH. Teleman, Quartet, TMV 43, Jossep Haydn, Quartet Op. 1 nº3, W. A. Mozart, Quartet Lodi KV 80, F. H. Miles, Fantasia 3 (1902).

La música ens emocionava cada vegada mes i nosaltres, els que escoltavem, estavem molt callats, no se sentia res més que els músics que a mi em feien levitar d'emociò i satisfacció de tenir-los entre nosaltres. "IN NOBIS" vol dir, En Nosaltres.

"IN NOBIS" vol recuperar la dimensió tan emocional com interpretativa, d'un repertori pensat per ser conreat en un àmbit íntim. "IN NOBIS" sovint interpreta obres infreqüents en el repertori de concert, ja que les seves característiques no s'adiuen amb els paradigmes d'un espectacle musical. "IN NOBIS" està molt interesat en difondre la idea de que l art, la música en particular, es una activitat a la qual estem tots cridats a participar-hi activament.
No hi ha res en nosaltres que no sigui a l'origen primer i en les capes profundes," in nobis sine nobis"(San Agustí)