dimarts, 31 de maig del 2016

EL PIANISTA ISAAC FRIEDHOFF I CALVO.

Dimecres dia 29 de juny del 2016  "FEM MÚSICA" es trasllada per un dia a la "Casa Elizalde" per escoltar amb AUDICIÓ , Isaac Friedhoff i Calvo, un pianista dels "GRANDES" amb obres d'una gran embargadura.
ISAAC, un dels joves pianistes més prometedors, ens prepara un PROGRAMA molt atractiu, com; Preludi i fuga en Mi bemoll menor, Op. 87 No. 14. Preludi i fuga en Re bemoll Major, Op. 87 No. 15 de D. Shostakovich, Sonata Op. 109 en Mi Major, Vivace, ma non tropo, Prestissimo Gesangvoll, mit innigster Empfindung de L.V. Beethoven, Iberia, Rondeña i Malaga¡ de l. Albéniz  i Miroirs, Une Barque sur l'Océan de M. Ravel.
Isaac,estudia i treballa a EE.UU. ha estudiat amb els millors mestres i ha conseguit Premis, es treurà el doctorat i dóna concerts arreu i també es violoncelista. És fill de Núria Calvo i Turull, violoncelista de l'orquestra O.B.C. i el seu pare es americà (d'aquí vé el cognom Friedhoff) tambe músic i violoncelista També els seus dos germans son músics, violinista i luttier com ho eren els seus avis, Josep Calvo, violinista i Núria Turull, pianista, com tota la família. Nosaltres els de L'Agrupació, anirem tots escoltar-lo, dimecres 29 de juny a les 7 de la tarda a la "Casa Elizalde" C/ València 302, entre Pau Claris i Roger de Llúria, a la sala d'actes del primer pis.

ÚS ESPEREM A TOTS.

dimarts, 24 de maig del 2016

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 14a. SESSIÓ.

Dimarts dia 10 de maig 2016 a "L'AGRUPACIÓ" Associació de jubilats, pensionistes i exempleats del Grup "LA CAIXA", un concert líric per Rosa Maria Ribas - Soprano i les seves alumnes, Maria Batlle, soprano, Judit Barros, soprano i Barbara Herreros, mezzo i Elena Fuster, piano.

Aquest era un concert especial que es fa a la tarda, perquè puguin assistir-hi socis i no socis i qui vulgui escoltar bona música. La sala estava plena de gom a gom i donava gust veure amb quin goig la gent estava atenta.

El programa era molt bonic i ben aconseguit; es va començar pel duo "Sull'aria" de Les Nozzes di Figaro - Mozart cantat per Maria Batlle i Rosa Maria Ribas, Ave Maria de Caccini per Maria Batlle, Caro mio ben de Giordani per Judit Barros, "Ständchen" de schubert per Bàrbara Hereros, Duo "Pur ti, miro pur ti godo" L'Incoronazione di Poppea de Monteverdi, per Bàrbara Herreros i Maria Batlle, "V'adoro pupille" Giulio Cesare de Haendel. Aquí s'acabava la Ia. part que va durar molt poquet i vem seguir amb "Vieni o mio dileto" de Vivaldi, per Maria Batlle, "Un moto di Gioia" de Mozart, per Judit Barros, "L'Habanera" Carmen de Bizet, per Bàrbara Herreros, El duo de la "Barcarola" Els contes de Hoffman d'Offenbach per Maria Batlle i Bàrbara Herreros i "Ah! Non credea mirarti" La Sonámbula de Bellini per Rosa Maria Ribas. 

Aquí s'acabava el programa però l'èxit i els aplaudiments en van demanar més i Judit Barros va cantar "Nel cor più non mi sento- Pasiello, es va repetir el duo de Monteverdi i Rosa Maria Ribas (la profesora) va cantar "Cuando m'en vo" de Puccini. Tot va anar perfecte i va eser un èxit total.

Va ésser una tarda excepcional que no ens agradava que acabés. Totes les coses bones s'acaben, encara que són molt boniques de recordar. Espero que torneu aviat amb noves cançons i àries i aquesta simpatia que hi poseu.

Moltes gràcies per venir.  GRÀCIES.